Samen tegen corona

July 27, 2020

 

 

Orelia Zorg bundelt de krachten van 12 woonzorgcentra en groepen van assistentiewoningen. Samen staan we extra sterk. We delen onze know-how en hebben meer dan voldoende beschermingsmateriaal ter beschikking. We doen er alles aan om onze bewoners, medewerkers, bezoekers... tegen het corona-virus te beschermen. Orelia volgt de instructies van het Agentschap Zorg en Gezondheid nauwgezet op. De veiligheid van onze bewoners en onze medewerkers is onze grootste prioriteit. Bekijk het filmpje op www.orelia.be/samentegencorona.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

July 27, 2020

Please reload

ORELIA

CONTACT

  • mailbutton_black
  • phonebutton_black
  • facebookbutton_black
  • youtubebutton_black

Maatschappelijke zetel:

Orelia Group

Selsaetenstraat 50B

2160 Wommelgem

T +32 (0)3 454 40 91

info@orelia.be