Orelia neemt 2 Brusselse woonzorgcentra over

January 2, 2019

We zijn bijzonder trots je te kunnen melden dat Orelia eind 2018 de woonzorgcentra Wiart 126 (Jette) en Simonis (Koekelberg) heeft overgenomen. Samen goed voor zo'n 250 bewoners. Met deze acquisitie zet Orelia opnieuw een belangrijke stap in haar groei als groepering van woonzorgcentra. Orelia telt vandaag 766 bewoners, verspreid over 11 sites. Orelia staat garant voor kwalitatieve zorg en biedt een warme, zonnige thuishaven.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

ORELIA

CONTACT

  • mailbutton_black
  • phonebutton_black
  • facebookbutton_black
  • youtubebutton_black

Maatschappelijke zetel:

Orelia Group

Selsaetenstraat 50B

2160 Wommelgem

T +32 (0)3 454 40 91

info@orelia.be